Τρόποι Αποστολής

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής, είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.
Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση) κλπ.
Όλα τα ανωτέρω καταχωρούνται σε βάση δεδομένων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εύρυθμη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας.
Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται ή ανταλλάσσονται τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες, που μας εμπιστεύεστε.
Κόστος αποστολής & επιστροφές
Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες φεύγουν από την αποθήκη μας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας .Οι εργάσιμες ημέρες είναι Δευτέρα ως Παρασκευή. Οι  παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρεία courier. 
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να λάβετε την παραγγελία σας με αποστολή express, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 6976302565 ή μέσω mail στο info@herbssecrets.gr .
Παραγγελίες άνω των 30€ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. 
Οι χρεώσεις αποστολής είναι:

  • 3€ για Ελλάδα
  • +1,50 € Αντικαταβολή (διαθέσιμη μόνο για Ελλάδα)
  • δωρεάν εντός νομού Σερρών

Χρόνος αποστολής
Εκτιμώμενος χρόνος αποστολής για Ελλάδα 1-3 ημέρες
Επιστροφές
Δεδομένης της φύσης των προϊόντων μας, οι επιστροφές είναι δυνατές μόνο για ελαττωματικά είδη. Ο αγοραστής έχει μια περίοδο 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης για να επιστρέψει τα προϊόντα με επιστροφή χρημάτων, χωρίς επιβάρυνση, με την εξαίρεση του κόστους επιστροφής. Το κόστος επιστροφής είναι ευθύνη του πελάτη. Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται με συστημένο ταχυδρομείο. Όλα τα είδη πρέπει να επιστρέφονται ανέπαφα, στην αρχική τους κατάσταση και από την χώρα στην οποία παραδόθηκε η παραγγελία. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός μίας εβδομάδας το πολύ από την παραλαβή της επιστροφής. Μετά από την υποβολή της επιστροφής χρημάτων, ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας σας θα επεξεργαστεί την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας. Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των εκδοτών καρτών και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το αλλάξουμε. Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Νέο Σούλι Σερρών , 62100, Σέρρες Ελλάδα και ονομ/πώνυμο παραλήπτη:  Μπεντιούλη Βαΐα Herbs’ Secrets.

Shopping Cart
0
    0
    Το καλάθι σου
    Το καλάθι σου είναι άδειο Επιστροφή στο κατάστημα